Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 19.02.2011.
14:38
Vestionline A
Učesnici Međunarodnog skupa podrške Vojislavu Šešelju poručili su danas da je oslobađajuća presuda Tribunala u Hagu za predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) jedina pravedna i moguća.
Subota 19.02.2011.14:55
Jedina PRAVEDNA odluka je OSLOBADJAJUCA.Dobro dosao VOJVODO Bog te cuvao AMIN.
Subota 19.02.2011.15:03
"...tako napravio smešnima neke stručnjake tog suda..." Šta ima tu smešno ? Pa on je u ćorći a ne haški stručnjaci ! Može on njima i da pokaže kugu, boli ih k******, on živi godinama u 5 kvadrata ! Al će sa njim, kao sa ovima na vlasti da se probijemo na svetskoj sceni do moga! Sjedne strane žute kukavice i lopovi, sa druge robijaš i fanatik koji kao veliki srbin nezna ni onaj srpski " RRRRR" da izgovori !!! Ma nema ništa od nas, propali smo , nema spasa jer nemamo pravog vođu i nikada nismo ga imali !
Subota 19.02.2011.15:39
Mislim da samo nama Srbima smeta jak nacionalni vođa, a Šešelj to jeste. Njegova "fanatička" retorika je bila sasvim legitimna za vreme rata, a i sad je s obzirom da su kurvati ušli u Jugoslaviju sa petinom današnje teritorije. Ne znam šta je fanatično u tome da tražiš svoju zemlju nazad. To je isto kao da kažeš da je fanatik svako ko kaže da je Kosovo Srbija! Uostalom, pola ovih s**nja se ne bi dešavalo da imamo nekog kao što je dr Šešelj. Sad bi srpska vojska bila na Kosovu i ne bi mi se tuda šetali razni evropski kancelari i belosvetske lopovočine koje mi ojadiše zemlju za sva vremena! Batali tu priču bre, ni vojske nemamo, kamoli šta drugo! Živeo Šešelj!!!
Subota 19.02.2011.16:09
Nama netrebaju nacionaliste nego patriote. Pošten patriota može da odbrani zemlju. Ali to nemamo.Nacionalizam koji vodi Šešelj je samo demagogija, ništa drugo. problem je što mi srbi neznamo da poštujemo bilo koga. Nebi se ceo svet okrenuo protiv nas da bi mi gajili dobre odnose sa najvećim silama. Kada dođe neki strani ambasador ili strani službenik kod nas, mora 2 sata da čeka u hodniku, naši službenici ga ne jeB****** za banku.Znate ono naše " ma ko si ti bre ? ma ko je on , ja sam...".Nama je spas u dijaspori, ali uvek su tu dijasporu gušili. Dijaspora je samo odgovarala za reket ništa drugo ! Tako srbin ceni srbina !
Subota 19.02.2011.16:33
Nacionalizam i patriotizam su nerazdvojni, a ko god ti kaže da je drugačije laže! Kako neko da bude samo patriota u zemlji koja je osakaćena, zemlji kojoj je uzeto pola teritorije!!! Naravno da ćeš biti nacionalista i pokušati da povratiš ono što je oteto! A što se tiče "velikih" sila, čoveče na kom ti to planetu živiš?! Pa oni su nama najgori, to je tako oduvek bilo!!! Pa evo ovaj nesrećni Tadić se satra ljubeći im dupe, pa šta je postigao! Kakvi stranci, ako se od njih nadaš da će ti pomoće grdno se varaš! Oni će ti uraditi sve što su ti do sad uradili i još mnogo gore! Neću neprijatelja da dočekujem kao gospodina i kraj priče! Zaboli me neka stvar za njega, pravo da ti kažem!!!
Subota 19.02.2011.22:10
Naravno da nacionalizam i patriotizam su dva različita osećanja ali znaju da se mešaju. Ja smatram da je Nacionalizam pogubniji od patriotizma pogotovo u multietničnim državama, što je Srbija.Pogledajte samo primer SAD-a.Tamo vlada možda najjači patriotizam odkada postoji čovek, ali ne nacionalizam jer oni nemaju naciju ! Takođe, za vreme 2-og svetskog rata, zašto je Tito uspeo da napravi od partizana jačeg pokreta nego četničkog? Jer je svako imao svoje mesto u partizanske redove motivisani patriotizmom dok su četnici bili sastavljeni na bazi jednog naroda i zbog toga su smatrani kao nacionalisti, a i zbog toga su izgubili podršku Engleza, jer nisu bili u stanju da okupe različite narode.
Subota 19.02.2011.22:15
II DEO " oni (velike sile) su nama najgori, to je tako oduvek bilo!!! Nije to baš kako ti kažeš. Do prvog svetskog rata, smo imali njihovu punu podršku. Ali čitaj malo Arčibalda Rajs pa ćeš videti gde su naši političari grešili. Nismo znali da cenimo staro prijateljstvo i Rajs nas je optužio da smo okrenuli leđa starim saveznicima i to da bi se spajtašili sa sa našim večitom neprijateljem : Nemačka. Čitaj "Čujte srbi" , što je napisao Arčibald Rajs, jedan od najvećih srpskih patriota koji nažalost nije bio srbin ,ali je sve napustio u svom životu za Srbiju. Danas , 90% srba neznaju ko je on , toliko smo zahvalan narod !
Subota 19.02.2011.15:17
Ko nije shvatio Merkelovu da je sa ulaskom Hrvatske proces prijema završen, treba da se okrene oko sebe i vidi čije su srpske banke, fabrike, mlekare, uljare, šećerane i ostali strateški punktovi. Čeka se zakon o restituciji čisto zbog Švapskih imanja i FERTIG. Čim se zakon donese eto Šešelja za revanš, ali će biti samo moralni dobitnik. Materijalni dobitnik je onaj ko je jamio na vreme. Naravno, ako se aerodrom ne zatvori na vreme.
Subota 19.02.2011.15:47
Све што се незаконито приватизовало се може вратити, а имало би се подоста тога преиспитати.Шешељ је једини ( и коштуница) озбиљни политичар Србије. Искрено волио би да их има још, али нема.
Subota 19.02.2011.16:15
Brate, kada crvenožutim EU uzme sve ono što su oteli, biće oni veći protivnik EU nego sirotinja raja. Našoj Srbiji nacionalisti kao Šešelj i Koštunica trebaju zbog nacionalnog otrežnjenja za buduće generacije koje dolaze. Ljudi su davali živote za Srbiju, a ne prodavali Srbiju da zadrže tuđu imovinu.
Subota 19.02.2011.22:40
Ako se iakd i vrati.. prvo da iznaci sve ove iz vrha SRS-a. Komotno, bez razmisljanja i nekakve selekcije. POsle toga ove po lokalu da isutira napolje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)