Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 01.02.2011.
22:39
Beta A
U nastavku suđenja Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću pred Haškim tribunalom, zaštićeni svedok optužbe JF-064 izjavio je danas da je u jesen 1995. preživeo streljanje Muslimana u rukama paravojske Željka Ražnatovića-Arkana.
Utorak 01.02.2011.22:46
Живо ме интересује да ли ће се икада судити Дудаковићу за убиство Фикретовог муслиманског аутономашког заробљеника, све је снмиљено и приказано хиљаду пута, и ништа...
Utorak 01.02.2011.23:11
Hahahahaaaaa..zaštićeni svedok optužbe JF-064.. Koliko su ovakvih doveli samo Seselju pa su se obrukali i ovaj sud i tuzilastvo obrukali.Video ga samo jednom..znaci da je neki sa protivnicke strane..a zna sve sta se desavalo u 'arkanovoj formaciji' i kaze lik 'sto posto'..Svaki student prve godine psihologije moze da procita ovog tzv svedoka.Nadam se da ce i advokat umeti.Formaciju kao rec je negde procitao i naucio..'Sto posto' je takodje rec nesigurnog lazova.Crvenih kapica je bilo mnogo tokom rata..Steta pa ih nije bilo i puno vise..na radost i spasenje srpskog roda:)On je bas znao kako se koja jedinica srpske odbrane oblacila..Smesno i tuzno..Ovaj mi sud u komsiluku..Bednici americki
Utorak 01.02.2011.23:21
Slaba vam odbrana, Stanisicu i Stamatovicu kad se ovome izvinjavaju za nesto.Nemaju pojma i ne znam ko vam ih dodelio al gori su od Slobove odbrane.Vi ste pametni ljudi al vas brane neki bezveznjakovici.Vojo vojvodo..vrati nam se uskoro.Trebas Srbiji.Molim njegovu familiju i advokate i prijatelje da me kontaktiraju ovde..da bar nasem Seselju odnesem pitu ponekad sto moja lepsa polovina sprema.Zivim u Hagu i nikad nisam bio clan SRS al zalim za svakim danom sto sam verovao DOS-u i sto sam se, mlad i zaludjen, protiv pravih srpskih patriota borio. cacanin@yahoo.com CCCC
Utorak 01.02.2011.23:36
Naci ce tuzilastvo ovog antisrpskog suda jos ovakvih svedoka samo da bi Tadiqiju i Daciqiju i Nikoliqiju produzili vlast u porobljenoj Srbiji i da bi Seselja sklonili.Dok sam ziveo u Srbiji pod Slobom mislio sam da je to najveca antidemokratija.Sad kad poznajem EU i njihove vlade znam da je Slobo bio malo dete u odnosu na ove sofisticirane gusare i kolonizatore. Mozda je ovaj svedok umni daltonista, kao i vecina njegovih placenika sto ih ovaj sud iznajmi da lazu protiv svega srpskog. Pozz braticu
Utorak 01.02.2011.23:54
Bravo ,napokon neko ko pise onako kao sto to jeste ! Narod nece da shavti da je EU nacisticka tvorevina . Postavio sam na Blogu transkripte razgovora od MOCNIKA ! (NATO je znao za prodaju organa )
Utorak 01.02.2011.23:56
Naj lakse je optuziti mrtvog coveka.Za streljane srba iz bradine niko nije osudjen koliko znam.Sve je zabiljezeno vbideo kamerom i te snimke mozete pronaci na internetu.Samo se sudi srbima.Srbija izrucuje svakog koga traze.Koga Srbija optuzi nikada ne izadje pred sud i ako izadje dobije minimalnu kaznu.Sramota.Treba Srbija da radi isto sto Izrael posle drugog svetskog rata.Da sama pronalazi i na smrt osudjuje zlocince.
Sreda 02.02.2011.00:08
Progovori sliko, da jos jednom cujem dragi glas.. Eee braticu..tolike milione i milijarde od naroda pokradose ovi komunjarski unuci a BIA partijska sprdnja umesto da bude drzavna sluzba.Moramo jos uciti od Jevreja.Dogorece i crvenim potomcima u zuto-crveno ofarbanima.Onda ce se naci neka para i neko olovce da sudi i pre suda.Ebes demonkratiju kad je ne postuju ni oni sto su je smislili..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)