Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 18.01.2011.
01:42
Srna A
Ruski predsednik Dmitrij Medvedev pozvao je na preduzimanje mera protiv ultradesničarskih nacionalista posle najvećih sukoba na rasnoj osnovi u Moskvi od pada Sovjetskog Saveza.
Utorak 18.01.2011.02:08
Pametni su ovo ljudi nema labavo kod njih.Odma u zatvor i najstroze osuditi.Ovaj nas ZUTAC cuti dok mu sandzaklije pale drzavne zastave i isticu turske.
Utorak 18.01.2011.06:49
Ja sam u par navrata pokuåavo objasniti medvedoljupcima da određeni patriotski krugovi u Rusiji imaje sumnje šta se tiče Medvedeva. Šta se tiče Putina i njegove borbe protiv svetskih bankara, on se za sada uspešno slikao sa tigrovima i trenirao sa džudistima. To je valjda u sklopu treninga pre neg' se uvati u koštac sa bankarima. Znam da mnogi ovde ne misle tako, ali nadati se spasu od (ma kojeg) političara pokazuje da dotični treba biti prevaren još koji put pre neg' dođe sebi ili je toliko izlapeo pa se i ne seća koliko je puta bio prevaren. Neki naravno znaju vrlo dobro o čemu se tu radi ali su plaćeni da mrse.
Utorak 18.01.2011.10:07
Od takvih "neko -dobro", koji svoje komentare pišu samo da bi se nekome podsmešili neme ničeg dobrog. Kakve veze ima to što je Putin trenirao džudo i slikao se sa tigrovima sa borbom protiv nacista, i kakve veze ima kako ko koristi koji avatar, zar misliš da je tvoj avatar nešto iznad ostalih, ili da si ti pametniji od svih nas. Sarkazam sa jednom ozbiljnom temom i vredjanje stranih državnika samo pokazuje tvoje neprijateljstvo prema ruskom narodu. Umesto podrške za borbu protiv terorizma, nacizma, kriminala... pišeš podsmešljive komentare. Za pisanje satire, sarkazama i viceva postoje druge novine i portali.
Utorak 18.01.2011.10:54
Ima veze. Rusi vele da će u ući u WTO. To je izuzetno važno za Rusiju. Ekonomska nezavisnost zemlje ovisi o tome. Rusi također imaju tržište naftnih derivata na kojem je dolar glavno platežno sredstvo unatoč višestruko izrečenim pretnjama, da će tome doći kraj. Upotrebljavajući dolar oni direktno podržavaju svetske bankare. Ako ti ne razumeš tu problematiku to i dalje ne znači da problem ne postoji. Ruska vlast ne poduzima ništa po tim pitanjima. Putin se slika gol do pasa. To ne priliči državniku. Petar Veliki se ne bi bavio tako nečim. Ja Putinu ne verujem. Otkud tebi ideja da ja ne volim Ruski narod.
Utorak 18.01.2011.10:57
I to šta pominješ nekakvu podršku borbi protiv terorizma, nacizma i kriminala. U kontekstu ovoga šta je pišem to je ne samo nebitno nego je i upitno, u smislu protiv koga je ta borba. Odnosno kome i čemu ta 'borba' u stvari služi. Opet, čak i ako ti ne razumeš problematiju, ne znači da problem ne postoji. Zašto bi ja trebao pisati u smislu podrške tako nečega? Jel' ti smeta sarkazam što bode? Tome je i namenjen. I to avataru, o čemu ti to? Gde sam ja osuđivao neki avatar? Nisam pisao u šiframa da je tako teško razumeti.
Utorak 18.01.2011.11:23
Sarkazam i vređanne državnika pokazuje neprijateljstvo prema ruskom narodu. Nemoj bre da mrsiš. Reci šta imaš ako imaš šta da rečeš. Nije moj problem ako tebi moje pisanje smeta. Nemoj da čitaš.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)