Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 13.01.2011.
05:15
Vestionline A
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić rekao je da će narednih dana pozvati lidera Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislava Koštunicu na razgovor da rasprave sve nesporazume.
Četvrtak 13.01.2011.07:55
Bolje da se i oni dogovore, (bar su srbi iz srbije)nego da i dalje ostane Francetic,ili od dva zla,biras manje.I jedni i drugi smatraju da je narod nepismeno krdo,koje zaboravlja sta je i juce bilo.
Četvrtak 13.01.2011.08:25
jesu oni iz srbije, ali srbima iz srbije trebaju srbi iz srbije koji ce stititi interese srba iz srbije i srbije, a ne crnogoraca od tamo i vamo i raznoranih jugoslovena, deleci im funkcije. pa po njima bi nacionalni praznik srbije trebao da bude trenutak kada su se culi telefonski predsednici gorepomenutih stranaka,a srbija zadnja u evropi po platama. srbija izdrzava nekoliko ostavljenih jugosovenskih administracija i administaciju i ostavljene kadrove srbije i crne gore ,interesantno da to "opozicionari " nikada nisu spomenuli,zar ne?
Četvrtak 13.01.2011.10:33
Mislim da je to navlacenje,pa nakon pregovora,ce pred naivcima naci opravdanje,evo,ja pruzam ruku,za spas srbije,a on odbija. Sta ima da razgovaraju,kad se tacno zna da Kostunica nece EU,bez Kosova,a Toma do juce pricao isto,sada okrenuo plocu.Bilo bi ipak dobro da se dogovore da skinu Francetica,a onda bi se jasno videlo ko je Toma,a Kostunica i njegova stranka bi imali pristupa na informativnim sistemima,pa bi mogli iskoristiti sansu da upoznaju narod sa svojim programom,i istovremeno da iznose na videlo sve sto je sadasnja klika radila.Na ponovnim izborima Toma nebi imao nikakve sanse.Licno,nikad nebi svoj glas dao Tomi,ali manje zlo je bilo koja kombinacija bez zutih.
Četvrtak 13.01.2011.14:50
Sta god da Kosunica odluci, ja podrzavam. Jedno je sigurno - od svojih stavova nece odstupiti. Mada cisto sumnjam da ce doci do nekih razgovora jer nema nista novo da se kaze.
Četvrtak 13.01.2011.09:49
Šta treba jednom skromnom i poštenom Koštunici da ponovo svoj obraz podmetne za pokriće kao nekada saradnicima Legije, Čumeta, Kuma, Šiptara, Bagzija i ostalih mafijaša. Imali su generalnu probu u Kruševcu kada "javio mi Tadić da je Šešelj naručio atentat" pa Dačić blokirao pola Šumadije. Dobro ga je oznojio Koštunica pred miting, treba u sred Beograda da prodaju poštenje, a tajkuni ne daju pare za autobuse i dnevnice za publiku. Samo da puste Šešelja, ode stranka.
Četvrtak 13.01.2011.12:28
brate. od seselja nema nista. ako ziv dodje u srbiju popice robiju zbog drugih stvari. nije ni on bio cvecka. nisu antisrpski djavoli blesavi. dedinje SANU-NVO. zar mislis da oni spavaju. ma ajde molim te. komunisti su na vlasti ! ja se samo uzdam na ulicu. ako se narod ne povede na rusenje diktature, onda treba da cutimo. ama ni glas da nam se ne cuje !
Četvrtak 13.01.2011.13:16
Za Srbiju je dovoljno da se Šešelj razmaše gvozdenom metlom i dokumentuje ko su i šta su Toma i onaj što je cmizdrio da će ostaviti politiku ako ne bude gradonačelnik Beograda. Kada to obavi, može mirno kući u Batajnicu i neka uživa, zaslužio je svaki dan koji mu Bog da. Srbijom će upravljati Koštunica i domaćini kao kada je dinar imao zlatnu podlogu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)