Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Utorak 04.01.2011.
12:01
N. Jokić - Vesti A
Žan-Šarl Gardeto, poslanik iz Monaka, podneo je Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope izveštaj "Zaštita svedoka na Balkanu" u kom navodi da vlasti na Kosmetu otvoreno priznaju da je nemoguće sprovesti suđenja odgovornima za ratne zločine jer u toj pokrajini ne postoje sudije, tužioci i advokati koji bi prihvatili da se time bave.
Utorak 04.01.2011.12:13
Za ove zlocine se zna vec dugo a tek sada se pocelo otvoreno i na visem nivoju pricat o tome , to sam ja predpostavljo nesto u tom smjer da ce ič jer sad Albanci vise ne trebaju Amerima pa jih vise nece niko stitit , tako da se stvarno nadam da ce se sad i Albanci nac u zatvoru .
Utorak 04.01.2011.12:17
Ja mislim da je ceo rat na Kosovu bio samo zbog toga da tamo Ameri postave jednu veliku bazu i da nadzire taj deo Balkana a ostalo je sve samo bla bla kakva zastita Albanca znali su i Ameri vrlo dobro ko su Albanci i da su jim Talibani bliski prijatelji i poslovni partneri , tako da je sve skupa to neko kao nasilje Srba nad Albancima sam slab izgovor za intervenciju nad SRJ
Utorak 04.01.2011.12:05
zasto ne posalju SAJ. neka ih prebace do beograda. i neka ih cuvaju kao bagzija. resen problem. samo malo dobre volje.
Utorak 04.01.2011.12:09
SAJ je zauzet,opravdano.Cuvaju americku ambasadu i njihove sluzbenike.Bolje da ode PTJ,to su oni momci koji su nosili vuka na amblemu do 2003.Znaju teren odlicno.Ali ne verujem da bi ih doveli.Ne bih ni ja.A verujem ni ti.
Utorak 04.01.2011.12:18
Ma pretrci se Sar planina,predje se pravac Tropoja.Proseta se preko Kosara.Nije to problem.Taman malo da se razgibamo.Pa posle da se brcnemo u Jadransko more,da se malo osvezimo i ispratimo plivace kod nasih predaka,cekaju ih oni strpljivo,tamo,u dubokom plavetnilu.
Utorak 04.01.2011.12:29
Mozda je bolje da se poceko jos nekih par godina da osir.ura. odradi svoje , navodno da jih to dobro udara dosta se pisalo o tome samo cute da se Ameri ne bi naljutili .
Utorak 04.01.2011.12:21
Kosovo ce sad jos jace i vise bit blokirano sa strane međunarodnih ustanova a Thaci & Co sumjam da ce bit dobrodosli jos gde na kakvim samitima i u posetama u drugim drzavama jedino mozda u Albaniji , CG , SAD , Turska i mozda jos koja a postene drzave nece sa njima da se petljaju .
Utorak 04.01.2011.12:35
Naslov teksta ne govori nista novo. Toliko zlocina od strane siptara ce ostati nekaznjeno jer su svedoci,ubijani za primer drugima,ucenjeni,poplaseni za svoje zivote i svoje porodice,a oni koji su trebali da stite svedoke takodje upleteni u kriminal. Isti slucaj sa muslimanskim zlocincima iz BiH. Svedoka nigde,a Haski sud ih i ne trazi jer im nije u interesu da se istina sazna,i pokvari sliku o Srbima kao zlocincima koju su stvorili. Svi su znali i cutali,ali najgore je sto je i nasa vlast cutala,i nije se trudila da sama trazi dokaze,nego cekaju da se pojavi jedan Marti i obavesti svet o uzasnom zlocinu.Cak Vekaric oglasava celom svetu za siptarske groblja po Srbiji,kojih nema,ali vest ode
Utorak 04.01.2011.12:42
Ni JSO ni PTJ ni mnogi koji su danas po inostranstvu zbog politicke slike u matici nisu bogovi rata. Svi su samo ljudi koji znaju da ratuju koji su psihicki i fizicki spremni za najgore napore i koji imaju hrabrost da obavljaju najteze zadatke. Ali ni JSO ni PTj ni Spec.Brigada ne mogu puno bez podrske naroda, vojske i policije. A jednom kad podrska bude i kad bude dato zeleno svetlo videcete cuda jer Srpski rod je jedan najratobornijih naroda na svetu ali neki to hoce da zaborave ili izbrisu iz svesti ljudi. Reci murata na kosovu pre bitke"I pitty the world if the Serbs unite" cak nam i grb to kaze ali nikada nismo i svi se brinu da se to ne desi pa cak i oni sa druge strane sveta.ZASTO?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)