Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 18.12.2010.
18:51
Vestionline A
Najveća džamija u Evropi otvorena je u Roterdamu, posle više od sedam godina izgradnje. Vrpcu je presekao Ahmed Abutaleb, gradonačelnik Roterdama, drugog po veličini gradu u Holandiji.
Subota 18.12.2010.19:09
bice ona druga po velicini u evropi. u beogradu ce biti najveca. pregovara se . cak mislim da je i lokacija dodeljena. prica se po beogradu a i nesto je i pisalo. ucinice djilas. a i drzavni vrh.
Subota 18.12.2010.19:46
Holandjani su vec gotovi , tamo je stanje jos gore nego u Njemckoj svako drugo djete sto se rodi u zemlji je musliman . Imaju oni standard da boli glava i sredjenu drzavu u nulu reko bi da su jos jedan razred iznad Njemcke al Arapi i ostali ce jih pregazit , u bilo koji grad dodjem vazda mi dodje ko da sam u malom Teheranu ne znam ili sama slucajnost da ja tako naidjem
Subota 18.12.2010.21:35
Pozz Braticu i dobrodosao opet.Nisu Holandjani vise naivni i blesavi.To sto vidis po centrima gradova, to je zato sto u centrima zivi uglavnom sirotinja i zidaju im dzamije ovi seici.Gde se cuje arlaukanje iz dzamija, tamo niko nekretnine ne kupuje.Kasne Holandjani sa stopiranjem kolonizacije putem tzv azila al ipak su se na vreme trgnuli.Ne brini, potomci su to gusara i zadnjeg aparthejd rezima i resice oni ovo cim za koju godinu evropa nestane i ne bude im nametala svoje naguzicko-multi-kulti-pro-pedersko-pedo-islamske zakone.Tad cemo biti saveznici.Znam odlicno misljenje obicnog coveka u Holandiji i ono nema veze sa ovim direktivama iz Amerike i EU sto njihova vlada slepo sprovodi.
Subota 18.12.2010.21:59
Pa verovo bi ti , jer Holandzani su mi stvarno fascinantan narod da bi neki drugi tamo ziveo gde i oni vise zive duse ne bi bilo samo njihova inteligenca i sposobnost gradnje jim to omogucava . Al sads se polako bude vidim da jim je prvi put u parlsament usla ta krajno desna partija koji je anti islamsko nastrojena . Al puno Holandjana ( muskaraca) mi se zalilo kako jim puno smeta jer Holandjake koje su inace lepe devojke visoke , fit , zgodne se vise pale na Arape , to jim jos vise smeta od samih dzamija
Subota 18.12.2010.22:49
Nije svako drugo novorodjence u Holandiji musliman nego svako drugo, u samo tri veca grada, ima jednog il oba roditelja strance.Nisu ovde svi stranci muslimani..ne daj Boze.Ovaj Vilders je populista i protiv islama al neznalica i opozicionar koji ne nudi resenja a i vezane su mu ruke holandskim u eu liberalnim zakonima i konvencijama.Sve ce to doci na svoje mesto, dace Bog i verujem u to.Pricam im o Kosmetu na nacin na koji me razumeju, prevodim im srpske filmove i uploadujem ih nemilice jer holandski znam kao i srpski..imamo isti humor, zalim sto je Hol u EU i sluga Amerike jer obicni ljudi sve kapiraju i ne mrze Srbe i znaju za propagandu iz '90tih..Komt goed..Bice bolje
Subota 18.12.2010.23:10
Aha znaci ti zivis tamo , ja ne samo kamion vozim i cesto dodjem u NL i malo skitam po gradovima i znam sta vidim , al jezika ne bi naucio mnogo mi je tezak . Al kolko znam Holandjani bar njihova vlada nije bas nesto dobra prema Srbima citam u novinanama imaju navodno neki kompleks .
Subota 18.12.2010.23:01
..Zene ko zene..vole egzoticno i obojeno dok ne ostanu samohrane majke..a onda traze nekog normalnog belca da im izdrzava crncice.Moze im se tako jer imaju pomoc od drzave i mogu od te pomoci bolje da zive nego vecina zaposlenih zena u EU (mislim samo na onih 12 starih clanica).I Holandjani rado zene strankinje jer su poslusnije.Razumem ih potpuno.Ove njihove nisu vredne paznje duze od 2-3 noci.Sve je kriv socijalni zakon u Holandiji koji kaze..radio ne radio, svirace ti radio..Prevelika socijalna pomoc (900 Eura za samca a stan kosta 200 za socijalce i hrana jeftinija nego u Srbiji).Pozz Braticu sa holandske obale :)
Subota 18.12.2010.20:50
"Еурабија" се рађа, сан Муратов се после шест векова остварује! Хришћанска Западна Европа пала је кад се одвојила од Православља, сад је плодно тле за усађивање нове велике религије. Важно је само да православна Европа на време одреди и утврди своје границе, јер кад једном дођу муслимани и запоседну међу, мрдања нема!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)