Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 07.12.2010.
14:01
Srna A
Ministarstvo za spoljne poslove Francuske tražilo je da administracija SAD i Evropska unija zajednički stave do znanja Srbiji da nije moguće da ona postigne i pobedu po pitanju Kosmeta i da uđe u EU, piše u depeši pomoćnika sekretara za kontinentalnu Evropu Rolana Galaraga.
Utorak 07.12.2010.14:12
E evo i dokaza za ono sto citavo vreme pricamo na portalu da se vlast u Srbiji odrekla Kosova na racun nekih praznih obecanja iz EU.
Sreda 08.12.2010.00:53
Nije se ova vlada odrekla Kosova, već ceo srpski narod ! I to posle 1-og svetskog rata. Prosto, u mesto da srbi proteru albance koji su oduvek bili naši javni neprijatelji, ne , srbi koji su se vratili na Kosovu , albanci su im gurnuli novac u džepu pa im je to odgovaralo. Drugi put su se odrekli kad je Tito rešio da zabrani povratak 50 000 kosovskih porodica na Kosovu. Treći put su se odrekli kad su prihvatili zakon 1974 i dolazak na vlast albanaca u novoj formiranoj Kosovskoj Pokrajini. Čak ću da vam kažem da ni Milošević nije kriv za gubitak Kosova jer je već pre njega bila završena priča samo se čekalo momenat. Nisu se jedno jutro albanci probudili pa im palo na pamet nezavisnost !
Utorak 07.12.2010.15:20
Ja ne vidim gde je problem sa ovom fracuskom izjavom,resenje je jednostavno:NECEMO U EVROPSKU UNIJU
Sreda 08.12.2010.01:15
Ma i da hoćemo nemožemo ! A pošto ti nećeš, daj nam rešenje gde bi mi mogli ići ? Čovek koji je sam, nema kud, nema skim i nema šta da nauči i da napreduje.Onda propada. Čovek koji koji se druži , koji stvara partnerstva i prijateljstva daje šansu svojim interesima. Mi smo trenutno kao pastir na planini : nikad ne silazi, druži se sa ovcama, ništa nezna o svetu i ništa nemože da nauči ! vreme je došla da nemožeš sam opstati ! To se videlo kada je bio embargo nad Jugoslavijom , kada su bile nestašice i svakodnevna borba za preživljavanje !
Utorak 07.12.2010.15:58
Ovdje je definitivno u pitanju nevjerovatna glupost!!! 1. U EU nas nikada nisu ni planirali primiti, sve i da smo htjeli i ispunjavali sve uslove! 2. Iza problema koji su na Kosmetu nastupili i koji su na kraju doveli i do samog bombardovanja Srbije stoje upravo oni - EU clanice i Amerika! A sad se od Srbije traze iste gluposti kao i nekada od Milosevica, naime, sta god da nam oni ponude je zlo, upakovano sa poklon masnom, pa tako za koju god kutiju da se odlucimo mi smo se samo zajebali. Sam Francuski general je u svojoj ispovijesti rekao da su Milosevicu nudili upravo takve stvari, da koju god da izebere, puknut ce na kraju po nama. Ali, Milosevic tada to nije znao, a posle je bilo kasno!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)