Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 18.05.2011.
06:12
Vestionline A

Stros-Kana kontrolišu da se ne ubije

Izvršni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominik Stros-Kan, koji je u pritvoru pod optužbom za seksualni napad na hotelsku sobaricu, stavljen je pod režim nadgledanja da ne bi izvršio samoubistvo, prenose beogradski mediji.

Dominik Stros-Kan pod nadzorom
 

Zatvorske vlasti kažu da on nije pokušao sebi da naškodi, ali da na njega pažljivo motre za svaki slučaj. Stros-Kan je smešten u krilo zatvora na Rajkers Ajlendu sa 14 ćelija, namenjeno zatvorenicima obolelim od zaraznih bolesti, a koje je sada prazno.


Portparol zatvorske jedinice Stiven Morelo izjavio je da se to čini sa ljudima višeg ranga kako ne bi došli u konakt sa drugim zatočenicima. Ćelija ima toalet i lavabo, a Stros-Kan tamo dobija tri redovna obroka. Morelo kaže da on može da s vremena na vreme napusti ćeliju i prošeta zatvorskim krilom, kao i da jedan sat dnevno da provede na vazduhu.


Pošto još čeka suđenje, Stros-Kan nije u obavezi da nosi zatvorsku uniformu, već svoju odeću. Jedino ne sme da nosi cipele.


Zatvor Rajkers Ajlend nalazi se na istoimenom ostrvcetu između njujorških predgrađa Kvins i Bronks. Na pitanje novinara kako da se dođe do Rajkers Ajlenda, Morelo je rekao da je najbrži način ako udarite policajca.

Advokat: Sobarica u traumi

Sobarica hotela Sofitel koja se našla u centru skandala sa šefom Međunarodnog monetarnog fonda Dominikom Stros-Kanom, u stanju je potpune traume, izjavio je danas njen advokat Džef Šapiro. Njen svet se okrenuo naglavačke, rekao je Šapiro i dodao da se radi o 32-godišnjoj majci, poreklom iz Gvineje, koja živi sa 15-godišnjom kćerkom, koju izdržava. Od kada se to dogodilo, nije bila u stanju da ode kući. Ne može nazad na posao i ne zna kakva će biti njena budućnost, kaže advokat.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.05.2011. 08:07
Sarkozijevi su navukli napaljenog čiču. Kan ima svoju rezidenciju u Vašingtonu - sedištu MMF. Odatle je trebao da leti za Nemačku na sastanak sa Merkelovom. Namestili su budali neki kao poslovni sastanak u Njujorku i rezervisali hotel iz francuskog lanca Sofitel. Namestili su mu ovu sobaricu iz Gvineje za oralni i analni seks i kada je počela da se dernja, ovaj je pobegao. Na letovima Air France ima uvek rezervisano mesto u prvoj klasi i upao je u avion gde ga je FBI pokupio. Jedan obrok u Rikersu košta 1,8 $, a crni zatvorenici čekaju bogatog belca koji je silovao crnkinju. Ko se ne bi ubio sa tom perspektivom, a bio je viđen kao predsednik Francuske.
Sreda 18.05.2011. 10:39
opasan,je sarko..nije on macji kasalj,ovaj matori perver,ga je podcenio...kan je poznat kao sex manijak,a kazu voli i svinger parti...trebao je da leci tu njegovu pohotu..kao majkl daglas,koji je uspeo da obuzda hormone
Sreda 18.05.2011. 07:17
Мора да би се убио због гриже савести... а и није са осталом багроп... ипак је то дир. ММФ-а.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online