Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 28.06.2012.
03:07
Alo! A

DS preti SPS-u da će otkriti afere!

Ako koalicija oko socijalista prekine pregovore sa demokratama i okrene se pokušaju formiranja parlamentarne većine sa naprednjacima, “žuti“ su pripretili da će otvoriti nekoliko afera uperenih protiv koalicije SPS-PUPS-JS, piše beogradski “Alo!“.

Da li će neuzvraćena (politička) ljubav dovesti do ozbiljne svađe: Ivica Dačić i Boris Tadić, čelnici socijalista i demokrata
 

Sagovornik lista, blizak pregovorima Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije, rekao je o čemu se konkretno radi:


- Demokrate već nekoliko dana, zapravo od trenutka kada se u medijima pojavila informacija da će socijalisti napraviti parlamentarnu većinu sa SNS-om, preko posrednika šalju signale i poruke da će kao opozicija javno otvoriti mnoga pitanja koja se odnose na koaliciju oko SPS-a, i to konkretno slučaj “Kolubare“, “Galenike“ i afere u vezi sa pojedinim bliskim saradnicima Ivice Dačića, ali i o tome kako je moguće da koalicija oko SPS-a i stranka Bogoljuba Karića, koji je na poternici, budu zajedno u vlasti - objašnjava naš sagovornik.


U SPS-u niko zvanično nije hteo da komentariše saznanja lista “Alo!“, ali je novinarima rečeno da su i do njih stigle takve glasine.


- Evo mi njih javno pitamo, ako su sve to znali, zašto su četiri godine ćutali i sedeli zajedno sa nama u vladi - rekao je za “Alo!“ sagovornik iz vrha SPS-a.

A da su odnosi na relaciji SPS-DS iz dana u dan sve lošiji, govori i to da je samo pitanje dana kada će pregovori o formiranju vlade između stranaka koje se nalaze u okviru ove dve koalicije biti prekinuti i odmah započeti novi pregovori o vladi na relaciji SPS-SNS. To može da se desi već danas ili sutra i očekivano je da Dačić to i saopšti Borisu Tadiću, zaključio je sagovornik lista “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.06.2012. 03:31
А због чега се толико циганишете? Иначе било би лепо да откријете све те афере, да видимо на шта се све трошило из буџета и зашто су плате и даље исте а намирнице све скупље. Колико кошта Космет, колико фабрике а колико малине? Колико је коштало обезбеђење јуче ненајављене геј параде? А можда се успут открије још нешто... Нпр. зашто је послата српска жандармерија на Космет да уклања барикаде које су Срби поставили итд.
Četvrtak 28.06.2012. 06:07
Па није ваљда Тачи-ћ био џабе министар полиције? Па, досманлије су светски шампиони у разбојништву, крађи, корупцији и издаји! Обелодани то Тачи-ћу, па ћемо ти све опростити! Превејани лопови у шкрипцу вичу: Држите лопова!
Četvrtak 28.06.2012. 08:31
Prikrivanje dokaza o krađama i mahinacijama je krivično delo. Da imamo nezavisno sudstvo..ovo bi bio sjajan povod za hapšenja i crvenih i žutih..svih koji su krali od naroda..da završe gde ime je i mesto!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online