Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 21.06.2010.
18:35
Press rs A

Sajko: Nisam zaljubljen u Draganu!

Mladi pop pevač Nikola Sarić Sajko po drugi put je u subotu napustio Pinkovo seosko imanje u Lisoviću. U intervjuu za list "Press" Sajko objašnjava zbog čega je promenio ponašanje prema pojedinim farmerima, a naročito prema Milošu Bojaniću i tvrdi da prema zgodnoj Grandovoj balerini ne gaji nikakva osećanja.

"Bojanić je najveći patološki lažov kog poznajem! O njemu sam imao bolje mišljenje do povratka na imanje. Međutim, kada sam video kako me je „promovisao" na razne načine potrudio sam se da mu u mom prisustvu bude veoma neprijatno i hvala Bogu da sam u tome uspeo. Toliko je loš čovek da me gleda u oči i laže, a sa druge strane se pravi da me gotivi. Još više mi se zgadio kada je zbog njega diskvalifikovan moj drugar Đus."

Intuicija te nije prevarila, završio si sa Draganom u izolaciji. Od kog trenutka si počeo da gajiš simpatije prema njoj?

- Prema Dragani ne gajim baš nikakve simpatije, a kamoli osećanja. Moj tajni zadatak je bio da joj se približim i to je sve. Ako su gledaoci stekli utisak da nešto postoji između nas dvoje žao mi je što sam ih razočarao.


Da li si po povratku na farmu promenio mišljenje o Nemanji?

- Milena i Nemanja me uopšte ne zanimaju! Nemanji sam zamerao mnogo toga, ali, na njegovu sreću, dobro je razmislio i sagledao neke stvari pre nego što mi se obratio. Sada sam promenio mišljenje o njima ali nabolje. To što je bilo je iza nas, čak sam mu zaboravio i to što je hteo da me udari gitarom po glavi.


Zbog čega si dopustio da Firči i Maca upravljaju tobom na imanju, pa su te samim tim i ostali farmeri prozvali Mali Firči?

- Njih dvojica su za razliku od većine farmera vrlo inteligentni i normalni ljudi. Ni u jednom trenutku nisu upravljali sa mnom niti mi solili pamet, nas troje bez obzira na godine samo delimo ista mišljenja. Za to što me zovu Mali Firči, me baš briga.

Utorak 22.06.2010. 11:44
Ovaj mali Firci moze da bude zaljubljen samo u nakazne likove poput Fircija i Mace. Steta sto se njegovi roditelji nisu potrudili da Nikoli usade pravi sistem vrednosti, preko kvalitetnijeg obrazovanja i pravih etickih vrednosti naseg naroda. Zalosno je, sto ovako lep i simpatican mladic sebe promovise kao nezrelu, budalastu i lakomislenu osobu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online